Antena 3 CNN Show Fiica Andei Călugăreanu a slăbit peste 100 kilograme

Fiica Andei Călugăreanu a slăbit peste 100 kilograme

Fiica Andei Călugăreanu a slăbit peste 100 kilograme
Sursa foto: Foto: Antena1
24 Feb 2011   •   23:44

A ieşit învingătoare în lupta cu obezitatea. Fiica regretatei artiste, Anda Călugăreanu, a reuşit performanţă de a ajunge de la 191 la 85 de kilograme. În urma unei operaţii de micşorare a stomacului, Ioana Tufaru a reuşit să slăbească 100 de kilograme într-un an. Miercuri, a mai scăpat de încă 10 kilograme după operaţia de abdominoplastie.



"Am vreo 85 de kilograme. Mă simt foarte bine acum", spune fiica Andei Călugăreanu. O problemă însă nu vine niciodată singură. Ioana a simţit asta pe pielea ei. "Au fost mici complicaţii, am avut şi hernie şi când m-a deschis doctorul, erau două hernii", povesteşte Ioana Tufaru.

Intervenţia nu a fost deloc uşoară. Dar pentru Ioana ce a fost mai greu a trecut. A fost o lungă periodă când nici măcar nu se putea ridica din pat. Avea aproape 200 de kilograme.

Prima luptă cu kilogramele a avut-o acum un an şi jumătate, când a suferit o intervenţie chirurgicală de micşorare a stomacului cu 80%. Ddeşi în curând va ajunge la o greutate normală, Ioana are gânduri mari. Următorul pas este o operaţie de ridicare a sânilor şi nu exclude nici posibilitatea de a poza într-o revistă pentru adulţi.



 

×
Subiecte în articol: fiica slabire kilograme operatie
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close