Antena 3 CNN Timp liber Fun Iată cum ar putea arăta mărţişorul Giumbix. Badea: Va putea fi purtat şi de bărbaţi, fără aluzii roz

Iată cum ar putea arăta mărţişorul Giumbix. Badea: Va putea fi purtat şi de bărbaţi, fără aluzii roz

Iată cum ar putea arăta mărţişorul Giumbix. Badea: Va putea fi purtat şi de bărbaţi, fără aluzii roz
Sursa foto: Foto: Antena 3
25 Ian 2013   •   22:42

Mircea Badea a prezentat în ediţia de vineri seară a emisiunii "Vorbe grele" de la Antena 3, propunerile pe care le-a primit în plic pentru mărţişorul Giumbix, care va fi pus în vânzare în curând.

Află AICI povestea lui Giumbix

"Astea parcă sunt păpuşi voodoo. (...) Să mai lămurim încă o dată cetăţenii: mărţişorul Giumbix va fi unisex. Deci va putea fi purtat fără nici o problemă sau confuzie şi de bărbaţi. Este singurul mărţişor care va putea fi purtat şi de bărbaţi fără aluzii roz", a comentat Mircea Badea.



La propunerea ziarului Jurnalul Naţional, Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În gura presei", difuzată de duminică până joi, la Antena 3, i-a îndemnat pe telespectatorii săi să facă mărţişoare cu tema "Giumbix".

"Facem un concurs. Vrem să facem mărţişorul Giumbix, care va fi pus în vânzare şi este unisex. Asta a fost propunerea de Giumbix făcută de Jurnalul Naţional", s-a adresat Badea telespectatorilor săi.


×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close