Antena 3 CNN Timp liber Fun Poliţiştii britanici au descins pentru a întrerupe un joc de cricket, din cauza "împuşcăturilor"

Poliţiştii britanici au descins pentru a întrerupe un joc de cricket, din cauza "împuşcăturilor"

Poliţiştii britanici au descins pentru a întrerupe un joc de cricket, din cauza "împuşcăturilor"
Sursa foto: Foto: idruna.com
17 Mar 2011   •   14:07

Trupele speciale ale poliţiei britanice au descins în forţă la o fabrică din Cheadle, Greater Manchester, după ce un cetăţean îngrijorat a sunat pentru a raporta că a auzit focuri de armă din interiorul clădirii, scrie Daily Mail.

Poliţiştii au înconjurat fabrica şi i-au somat pe cei din interior să iasă afară şi să predea armele. După o perioadă de aşteptare tensionată, un grup de muncitori, înarmaţi cu bâte de cricket şi o minge, au ieşit nedumeriţi şi speriaţi de impresionanta desfăşurare de forţe.

Aceştia nu au opus niciun fel de rezistenţă, declarând că au vizionat meciul de cricket jucat de echipa naţională a Angliei şi au decis să reproducă evenimentele în interiorul fabricii.

Se pare că împuşcăturile auzite de cetăţeanul care a anunţat poliţia nu erau nimic altceva decât sunetul provocat de loviturile mingii în uşile de metal ale fabricii.

Deşi s-a dovedit că operaţiunea nu a fost necesară, reprezentanţii poliţiei susţin că evenimentele care implică arme de foc sunt şi vor tratate prioritar, siguranţa publică fiind ameninţată de acestea.

×
Subiecte în articol: Politie Marea Britanie impuscaturi
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close