Antena 3 CNN Timp liber Fun Primul cuplu de patinatori chinezi medaliat cu aur la Olimpiadă şi-a făcut nunta pe gheaţă (VIDEO)

Primul cuplu de patinatori chinezi medaliat cu aur la Olimpiadă şi-a făcut nunta pe gheaţă (VIDEO)

Primul cuplu de patinatori chinezi medaliat cu aur la Olimpiadă şi-a făcut nunta pe gheaţă (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
05 Sep 2010   •   23:11

Nuntă pe gheaţă la Beijing! Primul cuplu de patinatori chinezi medaliat cu aur la Olimpiadă şi-a sărbătorit nunta printr-un spectacol unic, la care au fost invitaţi şi alţi campioni ai patinajului artistic. 

Cei doi patinatori au ţinut să respecte tradiţia care impune o fastuoasă petrecere de nuntă. Iar evenimentul nu putea avea loc decât pe gheaţă, acolo unde s-au cunoscut şi s-au îndrăgostit.

Cei doi campioni au cucerit, din 2002, o impresionantă colecţie de titluri şi medalii. Ei s-au retras din competiţie în 2007, când s-au şi căsătorit oficial. Dar au revenit, anul acesta, pe gheaţă pentru Jocurile Olimpice, la care au adus Chinei prima medalie de aur la patinaj artistic. Chiar şi cu o experienţă atât de bogată, mireasa n-a scăpat de emoţii.

Dorinţa a fost îndeplinită: spectacolul a entuziasmat publicul, mai ales că printre invitaţi s-au aflat vedete ca multiplul campion rus Evgheni Pluşenko.

Chiar dacă nu are atâtea medalii, americanul Johnny Weir a făcut senzaţie, ca peste tot în lume, cu evoluţia sa pe muzica lui Lady Gaga. 

Publicul chinez preferă totuşi muzica ţării sale, şi aceasta a fost alegerea celor doi miri pentru dansul final al ceremoniei.

Cuplul patinează împreună de 18 ani. După titlul olimpic de anul acesta, ei şi-au anunţat din nou retragerea, de această dată definitivă.



Antena 3

×
Subiecte în articol: China chinezi gheata Olimpiada petrecere medalie
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close