Antena 3 CNN Actualitate Media Adrian Ursu: Aceste premii ne obligă să rămânem profesionişti

Adrian Ursu: Aceste premii ne obligă să rămânem profesionişti

Adrian Ursu: Aceste premii ne obligă să rămânem profesionişti
de N.B.    |    10 Noi 2011   •   22:40

Antena 3 a fost singura televiziune din Europa de Est care a fost acceptată la gala premiilor International Media Excellence Awards acordate de The Association for International Broadcasting, iar documentarul realizat de Andrei Ciurcanu, Mihai Dina şi Zsolt Lenard a impresionat juriul şi a fost catalogat ca fiind unul dintre cele mai şocante înscrise în competiţie.

Experienţa galei premiilor IMEA a însemnat pentru Adrian Ursu confirmarea faptului că jurnalismul nu a dispărut şi este în continuare apreciat. Remarcând că multe dintre clasamentele din domeniu se concentrează pe oamenii care fac spectacol şi îi califică pe aceştia drept jurnalişti, Adrian Ursu îşi exprimă mulţumirea că premiile oferite de AIB au fost pentru jurnalişti şi produse jurnalistice de calitate.

"Am văzut că meseria asta nu a dispărut. Din fericire am văzut că nu au dispărut nici din România" a adăugat Adrian Ursu, lăudând faptul că Antena 3 a fost nomializată pentru trei produse de jurnalism şi nu pentru spectacol.

Antena 3 în România este o televiziune încercuită, pe de o parte sunt cei de la putere, duşmani declaraţi, iar pe de altă parte sunt televiziunile concurente. Aceste premii dovedesc faptul că acest post de televiziune livrează materiale jurnalistice de calitate şi, totodată, obligă jurnaliştii de la Antena 3 să rămână profesionişti, este de părere Adrian Ursu.

 

×
Subiecte în articol: Adrian Ursu Antena 3 spectacol Premiile AIB
Parteneri
Circulaţie îngreunată la metrou, pe Magistrala 2
x close