Antena 3 CNN Actualitate Media Dana Grecu: Economia României, un pahar plin cu apă într-o cameră zguduită de cutremur

Dana Grecu: Economia României, un pahar plin cu apă într-o cameră zguduită de cutremur

Dana Grecu: Economia României, un pahar plin cu apă într-o cameră zguduită de cutremur
Sursa foto: Foto: Antena 3
13 Mai 2011   •   12:45

Economia ţării este într-o situaţie riscantă, iar cei care spun că o să ne fie bine în curând nu vor altceva decât să ne păcălească, a spus ziarista Dana Grecu, vineri, invitată la emisiunea "Revista presei" de la Antena 3.

"Economia României este un pahar plin ochi cu apă, pe un colţ de masă, într-o cameră zguduită de cutremur de 5 grade. Cine vine şi spune că o fie bine exagerează, vrea să păcălească", a spus Dana Grecu, realizatoare emisiunii "La ordinea zilei", de la Antena 3.

Jurnalista a vorbit despre economia ţării, înţeleasă din cifre şi din viaţa de zi cu zi a românilor. În ceea ce priveşte datele Institutului Naţional de Statistică (INS), Grecu spune că românii au încredere în cifrele acestea câtă încredere au şi în guvernul României sau în preşedintele ţării.

"Statistica nu e ruptă de ţara în care trăim. Ea este, de fapt, imaginea noastră în cifre", a încheiat Dana Grecu.

Potrivit primelor estimări anunţate vineri de INS, România a ieşit tehnic din recesiune după doi ani şi jumătate, iar produsul intern brut a crescut cu 0,6% în primul trimestru, faţă de ultimelele trei luni ale anului trecut.

 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close