Antena 3 CNN Actualitate Media Laura Nureldin, noua ştiristă a Antenei 3

Laura Nureldin, noua ştiristă a Antenei 3

Laura Nureldin, noua ştiristă a Antenei 3
de O.P.    |    17 Aug 2012   •   11:49

Echipa Antenei 3 s-a mai mărit cu un membru: Laura Nureldin urcă la pupitrul ştirilor, alături de Mihaela Bîrzilă şi Lorena Burlacu, pentru a prezenta cele mai importante ştiri ale zilei, jurnalele orelor 12.00 şi 14.00. Laura are o experienţă în presă de 10 ani, lucrând atât în televiziuni de nişă, cât şi la posturi generaliste.

„ «Bună ziua, sunt Laura Nureldin. Bine v-am găsit la ştiri». Aşa îmi încep partea din zi « care se dă la televizor ». Asta se întâmplă de 10 ani, de când am început să lucrez la « tejghea ». Primul « magazin » şi totodată primii colegi minunaţi au fost la o televiziune de ştiri, acolo unde consumatorii de ştiri erau expaţi, telespectatori ai jurnalului în limba engleză pe care cu onor îl prezentam. Jurnalul în limba engleză a devenit mult mai mult decât atât - au urmat nenumărate ediţii speciale, ediţii Breaking News, interviuri, traduceri live”, a declarat Laura Nureldin.

Traseul ei jurnalistic în departamentul de ştiri a continuat şi în alte proiecte, Laura fiind implicată în lansarea a două televiziuni de nişă. „La un moment dat, cei aproape 9 ani de viaţă cazonă în redacţiile de ştiri şi-au spus cuvântul, aşa că am schimbat, pentru o vreme, registrul. Dar cum prima iubire nu se uită niciodată, nu puteam sta departe de ştiri pentru multă vreme.

TVR Info a fost postul care m-a convins că e timpul să revin. Iar Antena 3, locul care m-a convins că e nevoie să merg înainte”, a continuat ştirista.

Pe Laura Nureldin o puteţi vedea la pupitrul jurnalelor Antena 3 de la ora 12.00 şi ora 14.00.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: laura nureldin
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close