Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea şi Victor Ciutacu vor să facă miting în faţa CNA. Badea: "Îmi pun miză emisiunea"

Mircea Badea şi Victor Ciutacu vor să facă miting în faţa CNA. Badea: "Îmi pun miză emisiunea"

Mircea Badea şi Victor Ciutacu vor să facă miting în faţa CNA. Badea: "Îmi pun miză emisiunea"
Sursa foto: Foto: Antena 3
28 Oct 2010   •   22:52

Mircea Badea şi Victor Ciutacu sunt hotărâţi să organizeze un miting în faţa sediului CNA, ca urmare a amenzilor pe care Consiliul continuă să le trimită postului Antena 3, unde sunt difuzate emisiunile celor doi. Mircea Badea a anunţat, joi seară, la "Sinteza Zilei", că la acest miting îşi pune în joc chiar emisiunea "În gura presei".

"O să facem un miting adevărat. O să facem un miting la care eu îmi pun miză emisiunea. Dacă la mitingul cu pricina nu se vor zgudui, la propriu, din cauza scandărilor geamurile CNA-ului, eu renunţ la emisiune. Eu nu pot să fac emisiune în acest fel, în acest registru, despre aceste teme într-o ţară inertă. (...) Dacă nu se zguduie scaunele de sub fundurile lor la acest miting, eu renunţ la emisiune", a spus Mircea Badea.

"O să fie un miting cât se poate de serios şi cât se poate de apolitic. (...) Va fi în măsura în care domnul Oprescu ne va da aprobarea", a completat Victor Ciutacu, realizatorul emisiunii "Vorbe Grele".

Badea şi Ciutacu vor să facă miting în faţa CNA

×
Subiecte în articol: Mircea Badea victor ciutacu miting CNA
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close