Antena 3 CNN Actualitate Media Reportaj Reuters despre satul Viscri. Jurnaliştii au vrut să vadă ce l-a atras atât de tare pe Prinţul Charles

Reportaj Reuters despre satul Viscri. Jurnaliştii au vrut să vadă ce l-a atras atât de tare pe Prinţul Charles

Reportaj Reuters despre satul Viscri. Jurnaliştii au vrut să vadă ce l-a atras atât de tare pe Prinţul Charles
Sursa foto: Foto: Agerpres/Mediafax/ www.viscri-info.ro
27 Iun 2012   •   15:01
Jurnaliştii de la Reuters au vizitat de curând satul Viscri, din judeţul Braşov, despre care au făcut un reportaj. Aceştia au vrut să vadă ce anume l-a atras pe prinţul Charles în această zonă, unde moştenitorul tronului britanic deţine şi o proprietate. Locuitorii speră că toată atenţia de care au parte va aduce din ce în ce mai mulţi turişti în satul lor, care este afectat de criza economică ce se resimte în întreaga lume.

Prinţul Charles a avut numai cuvinte de laudă la adresa satului Viscri, din centrul României. Cu toate astea, din ce în ce mai mulţi oameni pleacă din acea zonă, în căutarea unui trai mai bun. Cei care au rămas în satul Viscri resimt din plin schimbările ce au avut loc în localitatea lor.



Publicitatea făcută de prinţul Charles ţării noastre nu pare să fi avut un impact atât de mare pe cât ar fi sperat localnicii.Prinţul Charles a cumpărat o proprietate aici, dar aveam mulţi vizitatori şi înainte de asta. Nu e ca şi cum oamenii vin aici pentru că a cumpărat el proprietate. Foarte mulţi străini şi-au cumpărat proprietăţi. Rămâne de văzut dacă acest lucru va fi în favoarea noastrăa declarat un localnic.

În satul Viscri, prioritară acum este restaurarea caselor şi prezervarea modului tradiţional în care au fost acestea construite. Localnicii speră că acest lucru le va aduce numai avantaje.

În primul rând, iniţiativa va duce la crearea de noi locuri de muncă. Iar în al doilea rând, localnicii speră că moştenirea lor culturală va atrage din ce în ce mai mulţi turişti în zonă.





 

 

×
Subiecte în articol: printul Charles Reuters
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close