Antena 3 CNN Show Showbiz Mihaela Rădulescu: Am plecat din România pentru că eram supărată pe colegi de breaslă

Mihaela Rădulescu: Am plecat din România pentru că eram supărată pe colegi de breaslă

Mihaela Rădulescu: Am plecat din România pentru că eram supărată pe colegi de breaslă
Sursa foto: Foto: Antena 3
13 Sep 2011   •   23:15

Mihaela Răduleascu a ales să vorbească pentru prima dată despre decizia de a părăsi România, marţi seară, în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei“, realizată de Mihai Gâdea. Interviul a fost difuzat în exclusivitate şi în direct din Monte Carlo.

„Nu aveam o supărare generalizată pe cineva. Am încercat totuşi să punctez că eram supărată pe nişte colegi din breaslă şi aveam toate motivele să fiu. Erau oameni care făceau aceeaşi meserie ca şi mine, nu le greşisem cu nimic, dar atunci când am avut nevoie de ei sau când pur şi simplu mi-ar fi plăcut să fie de aceeaşi parte a barierei, ei mi-au fost total împotrivă“, a declarat vedeta TV.

„Am plecat pentru că pe undeva am simţit că - nu neapărat ar fi trebuit să fie un fel de payback time - oamenii pe care i-am ajutat ar fi trebuit să îmi dea şi ei o mână de ajutor. [...] am trecut prin momente urâte şi rele, majoritate pornite dinspre presă, dinspre o anume parte a presei, dar anii trec“, a adăugat Mihaela Rădulescu, menţionând că acum se concentrează pe creşterea fiului său şi că îi este foarte greu să mai privească cu „seriozitate“ patima pe care a avut-o în momentul plecării din România.

„La fel de serios spun că nu regret nimic din ce am spus atunci“, a mai spus fosta realizatoare a emisiunii „Duminica în familie“.

„Plec supărată pe ţara mea, plec dezamăgită de breasla mea, plec scârbită de o presă mondenă jegoasă, plec îndurerată că nu mai pot ajuta oamenii care s-au bazat pe mine ani de zile, plec hotărâtă ca măcar fiului meu să îi fac dreptate, plec promiţându-le părinţilor mei prea trişti de atâta vreme că vor zâmbi din nou. Plec cu milă şi mirare pentru toţi proştii care m-au hulit şi m-au jignit. Mă întreb sincer: Ei, cu ce s-au ales?“, au fost câteva dintre cuvintele scrise de Mihaela Rădulescu după ce a luat decizia de a se muta din România în Monte Carlo.

 


Fosta realizatoare TV a declarat că, de când s-a mutat în Monte Carlo, atunci când îi este dor cel mai dor îi este de oameni, nu de lucruri, nu de mulţi oameni.

 
 


×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close