Antena 3 CNN Show Showbiz Tom Cruise: Scientologia m-a vindecat de dislexie

Tom Cruise: Scientologia m-a vindecat de dislexie

Tom Cruise: Scientologia m-a vindecat de dislexie
06 Ian 2009   •   18:19

Celebrul actor Tom Cruise a declarat că biserica scientologică l-a ajutat să se vindece de dislexia de care a suferit în copilărie. La vârsta de şapte ani, Cruise a fost diagnosticat cu această boală, anunţă dailymail.co.uk.
Tom Cruise este membru activ al bisericii scientologice. El a mărturit că, în adolescenţă, era deseori îngrijorat, frustrat şi plictisit. De foarte multe ori, nu se putea concentra, nici măcar în timpul orelor de şcoală.
O altă declaraţie şocantă făcută de Cruise este că în momentul în care a absolvit liceul, în 1980, era "practic analfabet". Ulterior, a învăţat să citească perfect cu ajutorul tehnicilor propuse de cultul scientologic.
Dislexia este o tulburare nervoasă care constă în dificultatea de a citi şi a înţelege ceea ce se citeşte. Tom Cruise este unul dintre fondatorii Scientology Education and Literacy Project din Hollywood. Cultul scientologic, promovat de Tom Cruise, este considerat o sectă în mai multe ţări europene. Mai mult, scientologia a făcut şi subiectul unor condamnări judiciare. Cultul are milioane de adepţi în lumea întreagă.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Tom Cruise
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close