Antena 3 CNN Show Showbiz Un tânăr, despre Udrea: Este o persoană "very beautiful". Vezi o galerie foto inedită cu ministrul

Un tânăr, despre Udrea: Este o persoană "very beautiful". Vezi o galerie foto inedită cu ministrul

Un tânăr, despre Udrea: Este o persoană "very beautiful". Vezi o galerie foto inedită cu ministrul
Sursa foto: Foto: Mediafax
02 Sep 2011   •   10:26

Liderul de tineret al PDL, Răzvan Mustea, a prezentat-o pe vicepreşedintele PDL, Elena Udrea, joi, la Şcoala de vară a tinerilor PDL, drept o persoană "very beautiful", informează Mediafax.
   
În momentul în care i-a dat cuvântul la deschiderea Şcolii de vară, Răzvan Mustea a spus despre Udrea că este o persoană "very beautiful".
   
În replică, Udrea i-a felicitat pe tinerii democrat-liberali pentru modul în care au organizat acest eveniment şi le-a spus că sloganul ales de ei, Smart&Right, este unul potrivit. 
   
"La aşa introducere, ce pot să spun, se potriveşte sloganul pe care l-aţi ales. Mă gândeam de ce a ieşit aşa bine: nu s-a implicat nici un senior, probabil de aceea. Felicitări", a afirmat Udrea, în aplauzele celor prezenţi.

Trebuie să fim de acord cu tânărul lider PDL-ist. Indiferent de situaţie - conferinţă de presă, vizită la vreun târg, descindere în teritoriu, shooting pentru vreo revistă, sejur la mare, plictisită sau nu etc, ministrul Turismului şi vicepreşedintele PDL, Elena Udrea, face cum ştie ea mai bine şi este ravisantă.

Doar câteodată mai simte nevoia de un braţ protector. La un moment dat s-a nimerit să fie tocmai cel al actualului premier al României, Emil Boc.

Vezi mai jos o galerie foto inedită cu Elena Udrea.

Sursa foto: INTACT Images/Mediafax FOTO/ciutacu.ro


×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Zelenski vrea să vină cu propuneri de pace către Rusia
x close