Antena 3 CNN Life Familie Ti se poate intampla chiar tie! Topul celor mai frecvente motive pentru care se ajunge la divort

Ti se poate intampla chiar tie! Topul celor mai frecvente motive pentru care se ajunge la divort

Ti se poate intampla chiar tie! Topul celor mai frecvente motive pentru care se ajunge la divort
de O.P.    |    29 Iul 2014   •   13:13
Potrivit unui nou studiu, realizat pe un esantion de cateva zeci de mii de oameni, exista o serie de motive principale pentru care se poate ajunge la divort.

Aceste motive depistate de soaciologi si psihologi sunt de departe intuitive, insa se pare ca din ce in ce mai multe cupluri la nivel mondial ajung in pragul divortului din cauza lor.

Mai mult decat atat, aceste motive par sa fie de cele mai multe ori invocate de femei, studiul subliniand faptul ca femeile sunt cele care ajung sa ceara divortul in numar mare, in ultima vreme.

Iar acest lucru este dat de faptul ca din ce in ce mai multe femei ajung sa fie independente atat din punct de vedere financiar cat si al carierei, incat sa-si dea seama ca, efectiv, nu are sens sa mai continue un mariaj doar din complezenta.

Aceasta evolutie a femeilor insa duce si la cele mai frecvente motive pentru care cuplurile ajung sa divorteze, rapoartele fiind cat se poate de graitoare.
1. Banii: Banii par sa fie principalul motiv pentru care se ajunge la divort. Fie ca barbatul intra in declin financiar si femeia are nevoie de o siguranta de acest gen, fie respectivul cuplu ajunge sa aiba foarte multi bani si atunci membrii isi pierd interesul unul in celalalt, banii sunt primul lucru care poate duce la divort.




  Continuarea, pe lyla.ro

×
Subiecte în articol: divort
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close