Antena 3 CNN Politică Băsescu: Am învăţat până la 6 dimineaţa, că vineri am test. Mi-am terminat temele

Băsescu: Am învăţat până la 6 dimineaţa, că vineri am test. Mi-am terminat temele

Băsescu: Am învăţat până la 6 dimineaţa, că vineri am test. Mi-am terminat temele
Sursa foto: Foto: presidency.ro
de M.Z.    |    15 Aug 2013   •   15:56

Preşedintele Traian Băsescu a spus, joi, că a învăţat până la ora 6.00 dimineaţa, pentru că vineri are un test la cursurile de reconfirmare a brevetului de comandant de navă, afirmând că ar fi ruşinos să nu ia testul.

"Am învăţat până dimineaţă la 6.00 pentru că mâine (vineri-n.r.) am un test. Mi-am terminat temele şi am venit aici", a spus preşedintele la Oarba de Mureş, judeţul Mureş, potrivit Mediafax.

Şeful statului a mai spus că a început aceste cursuri pentru că este vorba despre sentimentul său de siguranţă: "Fac parte din sentimentul meu de siguranţă. Ştiu că am o meserie foarte bună. E o invitaţie şi către alţi politiceni ca înainte să facă politică să fie foarte buni în meseria lor", a adăugat Traian Băsescu.

Preşedintele Traian Băsescu a început, luni, cursurile de reconfirmare a brevetului de comandant de navă ale Centrului Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV), pregătirea, care se va încheia săptămâna viitoare, făcându-se la vila de protocol de la Neptun.

Potrivit directorului general al CERONAV, Ovidiu Cupşa, programul de pregătire personală se termină "probabil la sfârşitul săptămânii viitoare", iar preşedintele a solicitat program personal de urgenţă pentru reconfirmare şi a achitat 2.300 de lei, faţă de tariful obişnuit de 1.500 de lei.

Reconfirmarea brevetului de comandant nu-i va da dreptul preşedintelui să navigheze, în acest sens fiind necesară şi efectuarea cursurilor IMO, a adăugat Cupşa.

Preşedintele Traian Băsescu a urmat cursurile de reconfirmare a brevetului de comandant în august 2007, tot la CERONAV, iar acestea au expirat în august 2012.



×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close