Antena 3 CNN Politică Dancila si Iohannis, acelasi calapod

Dancila si Iohannis, acelasi calapod

Dancila si Iohannis, acelasi calapod
de Dana Chera    |    15 Mai 2018   •   23:01

Galetile cu ocari pe care analistii, adversarii si chiar si colegii pesedisti, e drept, pe la colturi, le varsa in parul coafat frumos al doamnei prim ministru sunt atat de multe si urat mirositoare, incat, in scurta vreme, sefa guvernului va parea multimii tot mai victima....simpatica.

Cu toate greselile de exprimare pe care Viorica Dancila le rostogoleste in spatiul public si cu toate gafele echipei pe care cu onor o conduce la Victoria. Pe Dancila o salveaza postura. Ca si pe presedintele "TOP GUN" ,Iohannis. Merge dreapta. E eleganta si ingrijita. Stie, nu stie, mai degraba nu stie, mersul primei doamne de la guvern este sigur pe tocuri. Nestiinta dansei intr-ale guvernarii este evidenta. Si, cu cat timpul care trece o inradacineaza la Victoria, evidenta striga. Palaria pe care Liviu Dragnea i-a aruncat-o pe cap ii sta Vioricai Dancila precum unui popa de tara, firav si sarac, mitra Patriarhului.

Ca presedintelui Iohannis haina prezidentiala. Cu toate echipele de consilieri care se calca pe picioare tocind mocheta de la Cotroceni, seful statului nu reuseste sa lege niste argumente clare, astfel incat, sa convinga si natiunea care nu merge la vot ca nu ficatii domniei sale se cearta cu PSD, ci ratiunea dupa care trebuie condus un stat de drept. Palaria de presedinte a domnului Iohannis e de import. Iar cei care i-au facut-o cadou au incurcat masurile europene.

Cat despre vanitate, a fost repartizata echitabil celor doi. Doamnei prim ministru ii place sa i se deschida usa la Victoria. Domnului Iohannis, onorurile. Fiecare are, spun cei care le urmaresc steaua, un loc cald dupa ce vor pleca din functiile atat de jinduite in tara. Dancila, probabil, inapoi, la Bruxelles. Iohannis, inapoi la cei care l-au facut de ras cu palaria.

Asa vazand eu lucrurile, ca n-am aroganta sa cred ca toate insirate mai sus sunt unanim acceptate, ma intreb: de ce credem noi ca doar jumatate de drac e negru si urat? Dancila si Iohannis sunt construiti pe acelasi calapod. Din pacate, unul care face o natie sa se simta sfidata si abandonata fix in locul care o doare cel mai tare. Viitorul.

×
Subiecte în articol: viorica dancila dana chera
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close