Antena 3 CNN Politică Deputatul-mitralieră, foc automat în direcția lui Robert Negoiță: El este un nimeni, acest băiețaș

Deputatul-mitralieră, foc automat în direcția lui Robert Negoiță: El este un nimeni, acest băiețaș

Deputatul-mitralieră, foc automat în direcția lui Robert Negoiță: El este un nimeni, acest băiețaș
21 Sep 2018   •   17:00

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu l-a atacat vehement pe Robert Negoiță, spunând că va cere în partid retragerea sprijinului pentru primarul sectorului 3 și acuzând că procurori DNA mănâncă la hotelul lui.

„Vreau să îi transmit prin intermediul vostru că dacă eu am terminat șef de serie la Facultatea de Medicină, înainte de 1989, și el a făcut bacalaureatul la 30 de ani, pentru că înainte punea mochetă pe jos, pe unde punea el, să spună televiziunilor și oamenilor câți procurori DNA mănâncă la el la hotel și să spună de dosarul lor de 20 de milioane de euro evaziune fiscală pe care a făcut-o el și companiile lui. El este un nimeni, acest băiețaș, și pentru că a făcut această declarație, o să îi cer în viitorul CEx să i se retragă sprijinul din funcția pe care i-am dat-o noi, partidul, de președinte pe municipii, pe toate municipiile PSD”, a spus Cătălin Rădulescu, potrivit Stirile ProTV.

”Să se ducă în Piața Victoriei să facă miting cu cei care strigă împotriva noastră 'Ciuma Roșie.' E zero barat, e prea mic pentru mine ca să vorbesc cu el. Dacă a făcut Bacalaureatul la 30 de ani, vă dați seama ce personalitate marcantă a partidului nostru este Robert Negoiță”, a declarat deputatul PSD.

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close