Antena 3 CNN Politică Deputatul Tudor Ciuhodaru s-a înscris în UNPR

Deputatul Tudor Ciuhodaru s-a înscris în UNPR

Deputatul Tudor Ciuhodaru s-a înscris în UNPR
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    30 Sep 2011   •   13:59

Deputatul Tudor Ciuhodaru este, de vineri, membru al Grupului parlamentar progresist din Camera Deputaţilor, după ce s-a înscris în Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR), informează un comunicat remis Agerpres.

Mutarea medicului Ciuhodaru la UNPR vine după ce, în urmă cu o zi, deputatul a fost exclus din Partidul Conservator.

"Tudor Ciuhodaru s-a exprimat foarte clar, în presă, cu privire la noul său statut. Din păcate nu a avut demnitatea să facă asta şi în faţa partidului care s-a angajat să-l susţină în alegerile din 2012. Tudor Ciuhodaru a acţionat în ultimul timp împotriva Partidului Conservator şi a Uniunii Social Liberale, astfel că, în conformitate cu statutul PC şi protocolul USL, am decis excluderea sa din calitatea de membru PC şi din toate funcţiile pe care le-a avut în partid. Consider că prin voturile acordate puterii în Parlament, Tudor Ciuhodaru s-a autoexclus din Partidul Conservator", declara preşedintele PC, Daniel Constantin.

În cursul săptămânii trecute, Tudor Ciuhodaru s-a întâlnit cu premierul Emil Boc, în prezenţa unor lideri UNPR, surse politice afirmând că ar fi fost luată în discuţie trecerea deputatului la UNPR pentru a candida la Primăria municipiului Iaşi.

Tot săptămâna trecută, Ciuhodaru a fost singurul reprezentant al opoziţiei care a votat pentru noul guvern, din care face parte Ministerul pentru Fonduri UE, spun conservatorii.

De asemenea, la votul final pentru investirea noului Avocat al Poporului, Tudor Ciudodaru a participat la vot şi, cu ajutorul votului său, puterea a reuşit să-şi impună candidatul, mai susţine PC.

Ciuhodaru este membru al Comisiei pentru sănătate şi familie şi al Comisiei pentru drepturile omului, culte şi problemele minorităţilor naţionale din Camera Deputaţilor.

Progresiştii au anunţat că, tot vineri, şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Gheorghe Roman, s-a înscris în UNPR. Gheorghe Roman a deţinut funcţia de preşedinte executiv al organizaţiei de Ilfov a PSD.

×
Subiecte în articol: Tudor Ciuhodaru medic UNPR PC
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close