Antena 3 CNN Politică Senatul a decis: Doina Tudor poate fi reținută și arestată, Gabriel Oprea, urmărit penal într-un nou dosar

Senatul a decis: Doina Tudor poate fi reținută și arestată, Gabriel Oprea, urmărit penal într-un nou dosar

Senatul a decis: Doina Tudor poate fi reținută și arestată, Gabriel Oprea, urmărit penal într-un nou dosar
Sursa foto: Foto. Agerpres
24 Feb 2016   •   12:55

UPDATE 13.06
Senatoarea PNL Doina Tudor a spus miercuri, după votul din plen, că este pregătită pentru reținere și, mai mult, are ”bagajele făcute”.

UPDATE 12.50 - Senatoarea Doina Tudor poate fi reținută și arestată, potrivit unor surse citate de Antena 3.

Rezultatul votului ar fi de 61 ”pentru” și 57 ”împotrivă”.

 
UPDATE - Senatorii au votat, miercuri, pentru urmărirea penală a lui Gabriel Oprea. Conform Antena 3, au fost 71 de voturi “pentru”, 52 de voturi “împotrivă”.

"Votul a fost destul de strâns, vorbim de 71 de voturi 'pentru' și 52 'împotrivă' și un vot anulat. Practic, se păstrează raportul din Comisia Juridică, acolo unde a fost, de asemenea, un vot strâns, șase voturi 'pentru', cinci voturi 'împotrivă'. Acest vot a fost dat marți și a avut caracter consultativ", a explicat corespondentul Antena 3, Robert Kiss.

De asemenea, Senatul a decis că Doina Tudor poate fi reținută și arestată, potrivit unor surse citate de Antena 3. 61 de senatori au votat pentru’ și 57 de senatori au votat impotrivă’.

Înainte de vot, senatoarea Doina Tudor a urcat la tribuna Senatului, unde a avut o singură idee de transmis colegilor: "
Stimați colegi, eu nu vă spun ce să alegeți sau cum să votați, dar sper că va fi calea corectă.
"

×
Subiecte în articol: Gabriel Oprea
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close