Antena 3 CNN Politică Gheorghe Falcă: Alin Popoviciu este un bou şi face partidul de râs! Popoviciu: Falcă este un nimeni!

Gheorghe Falcă: Alin Popoviciu este un bou şi face partidul de râs! Popoviciu: Falcă este un nimeni!

Gheorghe Falcă: Alin Popoviciu este un bou şi face partidul de râs! Popoviciu: Falcă este un nimeni!
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Iun 2013   •   11:14
Gheorghe Falcă, finul preşedintelui Băsescu şi primarul Aradului, a declarat vineri, la Timişoara, ca Alin Popoviciu, vicepreşedintele PDL, "e un bou", şi că mai trebuie să citească multe crăţi ca să ajungă politician. În replică, Popoviciu îl numeşte pe Falcă "un nimeni", conform pesurse.ro.
 
Întrebat de ziarişti de ce îl face bou pe colegul său de partid, Falcă a izbucnit: Eun bou şi face partidul de râs pe la televiziuni. Nu-l trimite nimeni acolo, se duce singur, vorbeşte numai prostii şi de cele mai multe ori e nepregătit pentru tema aflată în discuţie. Mă sună oamenii din teritoriu, de exemplu de la Satu Mare şi îmi spun să-l iau pe Popoviciu de pe ecran, că nu ştie nimic şi ne face numai deservicii. Ce să mai zic, omul ăsta ca să ajungă politician mai are de citit multe cărţi", a spus Gheorghe Falcă. 
 
Proaspăt vicepreşedinte naţional al PDL, Alin Popoviciu spne că, pentru el, Falcă este un nimeni şi-i aduce aminte primarului din Arad că toate echipamentele de schi pe care le are el şi soţia lui sunt de la el: "atunci mă lingea undeva, iar acum mă înjură. El l-a făcut bou şi pe Boc, a vorbit urât şi despre Elena Udrea şi Vasile Blaga. Diferenţa dintre mine şi el este că pe Falcă nu vrea să-l scoată partidul la televizor. El să-şi rezolve, mai întâi, problemele cu DNA-ul", spune Popoviciu.
 
 

×
Subiecte în articol: gheorghe falca partid televizor ras
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close