Antena 3 CNN Politică Lider PNL: Zegrean n-o să fie niciodată pe listele noastre. Să-și mănânce pensia!

Lider PNL: Zegrean n-o să fie niciodată pe listele noastre. Să-și mănânce pensia!

Lider PNL: Zegrean n-o să fie niciodată pe listele noastre. Să-și mănânce pensia!
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    11 Sep 2016   •   20:55

Vicepreședintele PNL Eugen Nicolăescu a declarat duminică, la Antena 3, că fostul șef al CCR Augistin Zegrean nu se va afla pe listele PNL la alegerile parlamentare, așa cum s-a auzit recent, intrând astfel în dezacord cu șefa sa, Alina Gorghiu.

”Eu cred că Augustin Zegrean nu o să fie niciodată pe listele PNL, eu vă garantez acest lucru, nu are cum să fie pe listele PNL. Nu există o asemenea intenție, nu știu de unde a apărut zvonul”, a punctat Eugen Nicolaescu, șef al PNL, duminică, la emisiunea Punctul de Întâlnire, de la Antena 3.

Fostul șef de la Sănătate a garantat chiar că Augustin Zegrean nu va candida la alegerile din decembrie pe listele liberarlilor.

”Nu se va întâmpla așa ceva, vă garantez. Iar listele vor fi votate în BPN... Domnul Zegrean are o pensie foarte frumoasă din punctul meu de vedere, să stea acasă să și-o mănânce”, a comentat Nicolaescu.

Fostul președinte al Curții Constituționale, Augustin Zegrean, a anunțat, sâmbătă, ca a acceptat să candideze la alegerile parlamentare pe listele organizației PNL Bistrița Năsăud.

Citiți și PNL sfidează milioane de români, dacă face acest gest. Indignarea lui Radu Tudor

×
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close