Antena 3 CNN Politică Ministrul Transporturilor, despre dosarul în care este implicat: Niciun hoţ nu spune că a comis o faptă

Ministrul Transporturilor, despre dosarul în care este implicat: Niciun hoţ nu spune că a comis o faptă

Ministrul Transporturilor, despre dosarul în care este implicat: Niciun hoţ nu spune că a comis o faptă
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Apr 2013   •   12:32
Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat că este convins că sentinţa în dosarul său îi va fi favorabilă şi, întrebat dacă a comis faptele de care este acuzat, a afirmat că "niciun hoţ nu spune că a comis o faptă", iar în instanţe ajung şi oameni nevinovaţi.
"Acum ştiţi ce se întâmplă? Niciun hoţ nu spune că a comis o faptă. Niciun infractor nu spune că a comis o faptă. Cred că nici nu are sens să mă întrebaţi. Important este să aşteptăm decizia instanţei. Eu le mulţumesc celor care au în continuare încredere în mine, pentru că până la urmă există şi oameni nevinovaţi care ajung în instanţe", a spus Fenechiu, într-o emisiune teleizată, întrebat dacă a comis faptele de care este acuzat, conform Mediafax.
El a arătat că în cazul în care va fi găsit vinovat va pleca din Guvern, dar este convins că sentinţa îi va fi favorabilă.
Totodată, ministrul Transporturilor a afirmat că până în prezent premierul nu i-a solicitat niciodată demisia.
"Nu mi-a solicitat premierul Ponta niciodată demisia, pentru că dacă un premier îţi solicită demisia, nu ai alternative, trebuie să ţi-o dai. Pot mai mult decât atât să vă spun că eu cu Victor Ponta nu putem spune că am fost foarte buni prieteni, nici nu ne-am înţeles foarte bine, dar spre plăcuta mea surprindere, de când sunt membru al Guvernului, am o colaborare aş putea să-i spun impecabilă cu Victor Ponta şi nu am să-i reproşez absolut nimic. Dimpotrivă, a fost în spatele meu şi m-a ajutat în orice situaţie în care am avut nevoie de ajutor", a adăugat Fenechiu.  Fenechiu a fost trimis în judecată de procurorii DNA anul trecut, în dosarul cunoscut ca "Transformatorul", pentru complicitate la abuz în serviciu în formă calificată şi continuată, fapte care ar fi fost comise în perioada în care a fost acţionar sau administrator la firmele Fene Grup, La Rocca Iaşi şi Tehnorom Iaşi.
 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close