Antena 3 CNN Politică Patronul RTV, Sebastian Ghiţă, va candida la alegerile parlamentare din partea PSD

Patronul RTV, Sebastian Ghiţă, va candida la alegerile parlamentare din partea PSD

Patronul RTV, Sebastian Ghiţă, va candida la alegerile parlamentare din partea PSD
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    27 Sep 2012   •   08:37

Omul de afaceri ploieştean Sebastian Ghiţă, patronul televiziunii de ştiri RTV şi finanţatorul echipei de baschet Asesoft, candidează la alegerile parlamentare din acest an din partea USL, a anunţat preşedintele PSD Prahova, Mircea Cosma.

Potrivit lui Cosma, omul de afaceri Sebastian Ghiţă va candida pentru un mandat de deputat în colegiul uninominal 4 din Prahova, colegiu care include Valea Slănicului, informează Mediafax.

În prezent, acest colegiu este reprezentat în Camera Deputaţilor de Marian Săniuţă, fost ministru de Interne în guvernul condus de Adrian Năstase. Săniuţă este acum vicepreşedinte al Partidului Forţa Civică.

Sebastian Ghiţă este membru PSD din anul 2003. Omul de afaceri nu a dorit să comenteze informaţia privind candidatura sa pentru alegerile parlamentare.

Întrebat dacă partidul i-a propus lui Ghiţă să candideze sau el şi-a exprimat această dorinţă, preşedintele PSD Prahova a răspuns: "Propunerea privind candidatura domnului Ghiţă a venit din partea organizaţiei de tineret a PSD Prahova".





×
Subiecte în articol: Sebastian Ghita alegeri parlamentare
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close