Antena 3 CNN Politică PPDD şi-a exclus prim-vicepreşedintele. Radu Popa ar încerca o colaborare cu USL

PPDD şi-a exclus prim-vicepreşedintele. Radu Popa ar încerca o colaborare cu USL

PPDD şi-a exclus prim-vicepreşedintele. Radu Popa ar încerca o colaborare cu USL
de M.Z.    |    10 Mai 2013   •   23:42

Prim-vicepreşedintele PPDD, Radu Popa, a fost exclus din partid, pe motiv de acţiuni făcute în nume propriu şi împotriva formaţiunii, după ce deputatul ar fi încercat să colaboreze cu puterea.

Radu Popa a fost demis din formaţiune, în urma deciziei Biroului Naţional de Conducere al partidului, care l-a acuzat pe deputat de acţiuni întreprinse în nume propriu şi împotriva partidului.

“Biroul Naţional de Coordonare a hotărât excluderea din cadrul PPDD a domnului Radu Popa, prim-vicepreşedinte, deputat în Parlamentul României, pentru acţiunile întreprinse în nume propriu şi interes personal împotriva partidului şi a valorilor promovate de acesta“, se precizează în comunicatul PPDD, informează Ghimpele.

Prim-vicepreşedintele PPDD a încercat, în calitatea sa de lider de grup la Camera Deputaţilor, să constituie un grup separat de cel al PPDD în Cameră, care să colaboreze mai îndeaproape cu puterea, cu PSD în mod special, mai arată sursa citată.

Radu Popa era liderul deputaţilor PPDD în Parlament, după ce a obţinut un mandat de deputat, prin redistribuire, în Colegiul nr. 4 din judeţul Dâmboviţa.

Popa este membru al Comisiei pentru industrii şi servicii din Parlament şi membru al Delegaţiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a OSCE.



×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close