Antena 3 CNN Campanii Romania la vot România îşi alege preşedintele. Adrian Ursu: Regimul lui Traian Băsescu încearcă acum să supravieţuiască

România îşi alege preşedintele. Adrian Ursu: Regimul lui Traian Băsescu încearcă acum să supravieţuiască

România îşi alege preşedintele. Adrian Ursu: Regimul lui Traian Băsescu încearcă acum să supravieţuiască
de S.T.    |    16 Noi 2014   •   20:42

Jurnalistul Adrian Ursu a comentat prezenţa unui reprezentant B.E.C. în sediul PDL, duminică, în timpul procesului electoral, fiind de părere că "regimul lui Traian Băsescu încearcă acum să supravieţuiască".

Realizatorul emisiunii "Secvenţial" a declarat că vizita lui Ene la sediul PDL a avut loc cu doar o oră înainte ca preşedintele Băsescu să solicite Guvernului o întrunire în care să se emită OUG pentru prelungirea votării.

"Acel comunicat prezidenţial care încerca o mare diversiune tipic băsistă, să someze Guvernul să dea ordonanţă cu trei ore înainte de închiderea votului prin care să prelungească programul secţiilor de votare, viza doar Guvernul, nu şi Biroul Electoral Central, sigurul care putea decide o astfel de situaţie", a spus Adrian Ursu.

Antena 3 este peste tot în ţară. Declaraţii importante, evenimente în desfăşurare, rezultatul exit-poll-ului, AICI, la Antena3.

"Legea nu permite nici măcar Biroului Electoral Central o astfel de prelungire de program. B.E.C. a spus asta la turul I al alegerilor prezidenţiale", a mai spus jurnalistul, adăugând că ziua aceasta are o miză foarte mare.


"Eradicarea băsismului este un deziderat", spune Ursu. Potrivit lui, regimul de 10 ani al lui Traian Băsescu încearcă acum să supravieţuiască.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close