Antena 3 CNN Politică Udrea: Protestatarii din Piaţa Universităţii care fac politică să treacă la muncă

Udrea: Protestatarii din Piaţa Universităţii care fac politică să treacă la muncă

Udrea: Protestatarii din Piaţa Universităţii care fac politică să treacă la muncă
Sursa foto: Foto: INTACT Images
02 Feb 2012   •   18:21

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat joi că îi sfătuieşte pe aceia din Piaţa Universităţii care fac politică, trimişi în stradă de PNL sau PSD, să treacă la muncă, informează Mediafax. Udrea a precizat totuşi că îi înţelege pe cei care îşi strigă nemulţumirea în Piaţa Universităţii.
   
"Pentru cei care cu adevărat sunt nemulţumiţi şi şi-au spus nemulţumirea în stradă avem toată înţelegerea şi încercăm să găsim soluţii la problemele lor. Pentru ceilalţi, care fac din asta politică, eu zic că e mai bine să treacă la muncă", a spus Udrea, după o întâlnire cu reprezentanţii Asociaţiei Oraşelor.
   
Ea a adăugat că, pentru cei care au cu adevărat nemulţumiri, putea a recunoscut că au fost şi lucruri pe care nu le-a făcut aşa cum s-au aşteptat oamenii.
    P
entru aceştia, spune Udrea, "avem toată compansiunea şi am încercat şi încercăm să îndreptăm lucrurile, să găsim soluţii şi, în primul rând, încercăm să fim extrem de deschişi".
   
Ea a spus că toţi cei aflaţi la conducere îşi doresc să le dea încredere celor din stradă că ştiu pe ce drum se află ţara în acest moment.

Începute în urmă cu trei săptămâni, protestele din Piaţa Universităţii s-au stins treptat, doar câteva zeci de persoane fiind dispuse în ultimele zile să asigure continuitatea mişcării, care la un moment dat a strâns peste 1.000 de persoane.
   
La începutul acestei săptămâni, Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a respins proiectul de hotărâre prin care Piaţa Universităţii ar fi căpătat statutul de "agora civică", consilierii PDL fiind cei care s-au opus.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close