Antena 3 CNN Actualitate 100 de Minute: Victor Ponta şi-a cerut iertare: A fost porcăită la un post TV doar pentru că este mama

100 de Minute: Victor Ponta şi-a cerut iertare: A fost porcăită la un post TV doar pentru că este mama

100 de Minute: Victor Ponta şi-a cerut iertare: A fost porcăită la un post TV doar pentru că este mama
18 Feb 2015   •   18:37

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, referitor la situaţia în care se află cumnatul său, Iulian Herţanu, cercetat de DNA pentru deturnare de fonduri europene, că, "dacă a făcut ceva ilegal, atunci va plăti pentru asta".

Totodată, Ponta a ţinut să precizeze că i-a cerut iertare mamei sale care "a fost porcăită la un post de televiziune doar pentru că este mama mea".

Alessandra Stoicescu, împreună cu invitaţii ediţiei de astăzi a emisiunii "100 de Minute" au vorbit despre declaraţiile premierului cu privire la situaţia în care se află cumnatul lui, dar şi despre modul în care numele mamei acestuia a fost implicat în scandal.

Cumnatul premierului Victor Ponta a fost reţinut preventiv de procurorii DNA după un interogatoriu maraton de 17 ore. Iulian Herţanu este acuzat de deturnare de fonduri europene, în cazul unui proiect de construcţie a reţelei de canalizare din Comarnic.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta mama cumnat justitie
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close