Antena 3 CNN Actualitate Adrian Năstase crede că MISA a folosit magia neagră împotriva sa

Adrian Năstase crede că MISA a folosit magia neagră împotriva sa

Adrian Năstase crede că MISA a folosit magia neagră împotriva sa
19 Mar 2008   •   12:46

Adrian Năstase a fost atacat spiritual de MISA. Mai exact, yoghinii au ?aruncat? spre fostul premier energii negative, în 2004, pentru a-l determina să se retragă din politică. Dezvăluirea a fost făcută de un grup de foşti adepţi ai lui Bivolaru şi publicată în cotidianul Gândul. Informaţia a fost imediat preluată de Adrian Năstase, care a comentat pe blogul său: ?Articolul confirmă, oarecum, ceea ce afirmasem şi eu mai demult?. Dar să o luăm cu începutul.

Iată ce spun foştii membri MISA, citaţi de jurnaliştii de la Gândul. În 2004, practicile grupării conduse de Gregorian Bivolaru au intrat în atenţia procurorilor, care au început ?vânătoarea de yoghini?.

Învinuit de toate acestea a fost premierul de atunci Adrian Năstase. Aşa că adepţii MISA au luat atitudine; la început, adunările lor aveau ca scop să-l aducă ?pe calea cea bună?. Cum meditaţiile ?pozitive? nu au dat roade, yoghinii au trecut la artileria grea, folosind magia neagră. În cadrul unei şedinţe intitulate ?Dispariţia din viaţa politică a lui A.N.?, yoghinii au folosit elemente din cartea francezului Jean M. Riviere, ?Rituel de magie tantrique hindoue?, de la capitolul - cum să ucizi un om în şapte zile, prin magie neagră. Şedinţa a durat 24 de ore, timp în care yoghinii au meditat pentru scoaterea lui Năstase din politică.

Acest lucru este susţinut şi pe forumul www.exmisa.ro, unde foşti yoghini scriu următoarele: ?La meditaţiile în spirală realizate de MISA s-au făcut meditaţii pentru:
- schimbarea orientării ziarului Ziua, acuzat a fi manipulat de francmasoni
- ieşirea lui Adrian Nastase din Politică
- susţinerea lui Adrian Păunescu
- împiedicarea intrării României în NATO?

Dacă despre rezultatele celelorlalte trei meditaţii nu se poate spune nimic, din lipsă de informaţii, în cazul lui Adrian Năstase, traiectoria sa politică de după 2004 este la vedere. Acum, ipoteza ?atacului energetic? pare să-i fi adus clarificări fostului premier despre resorturile energetice care au stat în spatele propriilor sale decizii. Aşa că nu a întârziat să facă referire pe blogul la articolul publicat în Gândul.

?In Gandul, de astazi, la pag.13, este publicat un articol foarte interesant, referitor la alegerile prezidentiale din 2004, intitulat Nastase, atacat de MISA cu energii negative. Articolul confirma, oarecum, ceea ce afirmasem si eu mai demult. M-ar interesa insa si parerea voastra?, spune Adrian Năstase.

Iar rugămintea nu i-a rămas fără răspuns. Al doilea comentariu de pe blog îi aparţine europarlamentarului social-democrat Corina Creţu, care este cu totul de acord cu această ipoteză. ?Eu cred ca un om poate fi atacat prin ganduri negative. (...) Revenind la articol, va imaginati ce forta aveau sute de oameni care se concentrau numai pentru a va face rau? Cata ura, cata rautate, poate chiar magie neagra, cum scrie in articol. De aceea nu progresam noi, ca societate, in general?, este de părere reprezentantul României în Parlamentul European.

Antena3.ro

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close