Antena 3 CNN Actualitate Adrian Ursu: Băsescu e îngrijorat că nu mai are jucăria preferată, şi anume interceptările

Adrian Ursu: Băsescu e îngrijorat că nu mai are jucăria preferată, şi anume interceptările

Adrian Ursu: Băsescu e îngrijorat că nu mai are jucăria preferată, şi anume interceptările
de S.T.    |    30 Ian 2014   •   15:05

Adrian Ursu, realizator al emisiunii "Secvenţial", a comentat declaraţia preşedintelui Traian Băsescu referitoare la promulgarea Codului de Procedură Penală.

Potrivit lui Adrian Ursu, declaraţia preşedintelui era despre "servicii". "Deducţia lui Traian Băsescu era: dacă eu nu mai pot să ascult pe nimeni în ţara asta, cum vreau eu, înseamnă că Victor Ponta este corupt", a spus Adrian Ursu.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că, dacă premierul Victor Ponta nu îşi asumă emiterea unei OUG care să corecteze neajunsurile articolului 140 din Codul de procedură penală, este emblema corupţiei.

"Dacă primul ministru nu îşi asumă emiterea unei OUG care să corecteze neajunsurile articolului 140 din Codul de procedură penală, este emblema corupţiei. Are destule altele care l-au situat deja în sfera omului corupt, prin utilizarea actelor normative, ba pământurile la CJ Brăila, ba problema Rompetrol, ba problema ASF, toate astea îl arată ca fiind un om corupt, dar în cazul în care nu face urgent modificările care trebuie făcute acestui articol, el devine scutul oamenilor corupţi şi devine primul responsabil că nu a acţionat când trebuia", a afirmat Traian Băsescu.

Articolul 140 din Codul de procedură penală vizează utilizarea mijloacelor tehnice înainte de punerea sub urmărire penală.

Citeşte şi:

Băsescu: Îmi asum eroarea de a nu fi înţeles sensul art. 140 din Codul de procedură penală. Asta nu înseamnă că el nu trebuie corectat






×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close