Antena 3 CNN Actualitate "Aveam DOAR doi copii legaţi de pat". Aceasta este scuza medicilor în faţa cazului care a revoltat ţara

"Aveam DOAR doi copii legaţi de pat". Aceasta este scuza medicilor în faţa cazului care a revoltat ţara

"Aveam DOAR doi copii legaţi de pat". Aceasta este scuza medicilor în faţa cazului care a revoltat ţara
de O.P.    |    29 Ian 2013   •   05:54
Scuzele angajaţilor spitalului au apărut imediat ce imaginile au fost difuzate în toată ţara. Copiiii aveau probleme psihice şi în plus, e vorba de NUMAI două cazuri, spun infirmierele şi conducerea spitalului. În plus, s-a invocat lipsa personalului, dar culmea, nimeni nu a cerut în ultimii ani să se facă angajări.

Directorul Spitalului de urgenţă din Buzău a negat iniţial că ştie despre această practică, apoi i-a găsit o justificare: lipsa de bani şi de personal.


Marius Anastasiu a declarat la Antena 3 că a fost vorba de doar doi copii legaţi de pat.

Directorul Spitalului a declarat la Antena 3 că dacă va fi găsit vinovat îşi va înainta demisia. Între timp, Poliţia din Buzău s-a sesizat şi a demarat o anchetă. Directorul Spitalului, a fost chemat de urgenţă la preşedintele Consiliului Judeţean, pentru a da explicaţii.

Deşi conducerea spitalului acuză că lipsa personalului a dus la această situaţie, preşedintele Consiliului Judeţean susţine că nu i s-au cerut fonduri pentru angajări.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close