Antena 3 CNN Actualitate Avertisment dur pentru şefa DNA: Va veni şi rândul tău

Avertisment dur pentru şefa DNA: Va veni şi rândul tău

Avertisment dur pentru şefa DNA: Va veni şi rândul tău
de S.T.    |    11 Sep 2014   •   20:00

Procuroarea Angela Nicolae a trimis, din arest, un avertisment dur către şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi. În scrisoarea intitulată sugestiv "Botniţa nazistă. Kovesi mi-a furat din nou cu brutalitate libertatea", Angela Nicolae critică aspru măsura dispusă de instanţa supremă în dosarul de trafic de influenţă deschis de DNA împotriva sa şi a fiului său, Daniel Nicolae.

Mesajul procuroarei Nicolae către Kovesi a fost prezentat de Dana Grecu, joi seară, la Antena 3.

"Mi-ai luat libertatea şi poţi să-mi iei şi viaţa, dar nu te gândeşti că o să-ţi vină şi ţie rândul, iar toţi oamenii nevinovaţi cărora le-ai făcut atât rău şi care, chiar dacă acum nu vorbesc de frica "cizmei naziste", vor vorbi în curând?... Totul se plăteşte mai devreme sau mai târziu. Sistemul nazisto-basist va cădea, odată cu el, scaunul tău. Atunci va veni judecata de apoi", spune Angela Nicolae, fost procuror şef la Parchetul General.

Acuzată de implicare într-o reţea de evaziune fiscală, Angela Nicolae a afirmat tot timpul că dosarul său a fost unul fabricat, la fel ca şi dosarul Telepatia, în care a fost condamnat Dan Voiculescu.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "La ordinea zilei".

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close