Antena 3 CNN Actualitate Băsescu a promulgat Legea energiei: „Aştept cu nerăbdare ieftinirea preţului la energie electrică”

Băsescu a promulgat Legea energiei: „Aştept cu nerăbdare ieftinirea preţului la energie electrică”

Băsescu a promulgat Legea energiei: „Aştept cu nerăbdare ieftinirea preţului la energie electrică”
de M.T.    |    13 Mar 2014   •   19:32

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, joi, că a promulgat Legea de aprobare a Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului privind certificatele verzi.

„Pentru a lămuri lucrurile, am promulgat Legea de aprobare a OUG privind certificatele verzi şi aştept cu nerăbdare ieftinirea preţului la energie electrică. Cred că este şi un deziderat al populaţiei, după declaraţiile Guvernului”, a spus Băsescu, la Palatul Cotroceni.

„Am decis, pentru a elimina preşedintele din disputele sindicale, să promulg Legea de aprobare a OUG, deşi nu are avizul de la Comisia Europeană, cum ne cere Tratatul de aderare”, a adăugat preşedintele.

„Pot fi consecinţe, odată cu sosirea avizului, dar consider că Guvernul şi-a asdumat responsabilitatea de a repara consecinţele unui aviz care nu ar agrea conţinutul OUG”, a conchis Traian Băsescu.

De asemenea, el a spus că speră ca, după promulgare, sindicatele să nu mai aibă manifestaţii nici în faţa Curţii Constituţionale, nici să astepte ceva de la preşedinte, pentru că este problema Guvernului.

×
Subiecte în articol: promulgare Palatul Cotroceni
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Momentul impactului mortal dintre autocarul plin cu copii și un autoturism
x close