Antena 3 CNN Actualitate Circ cu copii de bani gata. Băuţi bine au făcut accident, s-au lăudat cu funcţiile părinţilor şi au agresat jurnalişti

Circ cu copii de bani gata. Băuţi bine au făcut accident, s-au lăudat cu funcţiile părinţilor şi au agresat jurnalişti

Circ cu copii de bani gata. Băuţi bine au făcut accident, s-au lăudat cu funcţiile părinţilor şi au agresat jurnalişti
22 Iun 2015   •   09:43

Doi băieţi de bani gata au făcut scandal noaptea trecută în Mamaia. După ce s-au distrat într-un club de fiţe, tinerii au provocat un accident rutier. În faţa poliţiei, s-au lăudat cu funcţiile pe care le au părinţii lor, iar în faţa camerelor de filmat au devenit agresivi.

Scandalul a început după ce tinerii au provocat un accident rutier în zona de nord a staţiunii Mamaia. În timp ce şoferul vinovat dădea explicaţii în faţa poliţiştilor, prietenul său, care abia se mai putea ţine pe picioare, a agresat un jurnalist şi a vrut să-i intimideze pe agenţi cu funcţia deţinută de tatăl său.

Tânărul agresor nu a ţinut cont de agenţii care veniseră la locul accidentului şi a continuat să îî provoace pe jurnalişti

Asta în timp ce prietenul lui încerca, în zadar, să ajungă la o înţelegere cu poliţiştii.

Tânarul vinovat pentru producerea accidentului a rămas fără permis şi are dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului. Prietenul lui scandalagiu, care a şi stricat camera de filmat a jurnaliştilor, a fost doar legitimat de poliţişti.

×
Subiecte în articol: Mamaia scandal accident
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close