Antena 3 CNN Actualitate Contract SCANDALOS la Primăria sectorului 6. Rareş Mănescu, lider PNL, bătaie de joc din bani publici

Contract SCANDALOS la Primăria sectorului 6. Rareş Mănescu, lider PNL, bătaie de joc din bani publici

Contract SCANDALOS la Primăria sectorului 6. Rareş Mănescu, lider PNL, bătaie de joc din bani publici
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    31 Iul 2014   •   18:58
Primăria sectorului 6 dă un milion de euro unei firme de consultanţă financiară, în condiiţile în care are 75 de angajaţi în acest domeniu, informează sursazilei.ro.

Instituţia condusă de liberalul Rareş Mănescu a acordat, fără licitaţie, acest contract firmei TUD Business Consulting, abonată de altfel la banii publici.

Firma ar trebui să-i ajute pe angajaţii primăriei lui Rareş Mănescu la derularea unui program de reabilitare termică, adică să-i înveţe să obţină credite avantajoase şi să analizeze rapoarte financiare. Dacă programul respectiv are finanţare de la Banca Europeană de Investiţii, contractul cu firma de consultanţă e pe banii cetăţenilor din sectorul 6. 
 
Primăria sectorului 6 nu a organizat licitaţie electronică, pe motiv că acest contract nu intră sub incidenţa acordului privind contractele de achiziţii publice. Conform organigramei primăriei, 29 de oameni lucrează la departamentul Economic, 28 la Investiţii, opt la Comercial şi 10 la Juridic.
 
Firma de consultanţă are sediul social în sectorul 6, dar este abonată la contracte cu autorităţi din mai multe zone. Conform paginii sale de prezentare, TUD Business Consulting a derulat contracte şi cu Administraţia Pieţelor sector 6, cu Primăria Capitalei, Primăria sectorului 1, Primăria sectorului 3, Primăria sectorului 4 şi alte 10 primării din ţară.

×
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close