Antena 3 CNN Actualitate Crima din cartierul Primăverii: Ce a determinat-o pe jurnalistă să-şi omoare mama

Crima din cartierul Primăverii: Ce a determinat-o pe jurnalistă să-şi omoare mama

Crima din cartierul Primăverii: Ce a determinat-o pe jurnalistă să-şi omoare mama
Sursa foto: Foto: Mediafax
07 Iul 2011   •   09:27

Femeia de 44 de ani găsită fără suflare în apartamentul din Primăverii şi-a asfixiat mama cu o pernă şi apoi s-a spânzurat de caloriferul din baie. Femeia se confrunta cu probleme financiare şi frecvent avea accese de furie. Tocmai de aceea, mama ei a decis să locuiască împreună, pentru a o ajuta.

Autopsia efectuată de medicii legişti a stabilit vinovăţia femeii de 44 de ani. Faptul că şi-a omorât mama prin asfixiere cu o pernă a fost confirmat şi de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Aceştia spun că intrarea în apartament nu a fost forţată, iar uşa era încuiată pe dinăuntru.

Şi-a asfixiat mama cu o pernă

Potrivit anchetatorilor, citaţi de Adevărul,  femeia şi-a asfixiat mama, cel mai probabil cu o pernă, apoi s-a spânzurat de caloriferul din baie. Un comunicat emis de către Parchetul Capitalei arată că moartea bătrânei de 77 de ani a fost „violentă şi s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute, consecutivă unei asfixii mecanice prin obturarea orificiilor oronazale şi comprimare toracică".

În cazul Cristinei Verona, raportul legiştilor scoate în evidenţă că „moartea a fost violentă şi s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute, consecutivă unei asfixii mecanice prin spânzurare". Cele două femei erau moarte de patru zile când au fost descoperite.

Foto: Cristina Verona, la lansarea oficială a revistei Reader's Digest


Cristina Verona ar fi avut probleme psihice

Vecinii jurnalistei spun că aceasta ar fi avut probleme psihice, iar în ultimii ani trecuse prin mai multe decepţii sentimentale.

Femeia a lucrat o perioadă ca ofiţer de informaţii publice la ONU.  Cristina vorbea fluent cinci limbi străine şi era director de Relaţii Publice la o cunoscută agenţie de publicitate.

Cele două cadavre au fost găsite marţi de pompieri. Aceştia au fost chemaţi la adresa din cartierul Primăverii de către locatarii blocului, care s-au plâns de mirosul greu care venea din apartament.

 


×
Subiecte în articol: jurnalista mama crima
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close