Antena 3 CNN Actualitate Dincolo de ştiri: Ce s-a întâmplat cu Valentin, băieţelul bolnav crescut de mătuşă. O poveste mai veche, la fel de tristă şi acum...

Dincolo de ştiri: Ce s-a întâmplat cu Valentin, băieţelul bolnav crescut de mătuşă. O poveste mai veche, la fel de tristă şi acum...

Dincolo de ştiri: Ce s-a întâmplat cu Valentin, băieţelul bolnav crescut de mătuşă. O poveste mai veche, la fel de tristă şi acum...
16 Mai 2015   •   19:35

Cristina Ţopescu a prezentat, în emisiunea Dincolo de ştiri, de la Antena 3, povestea lui Valentin, un copil strivit de boală şi de sărăcie, dar care merită o soartă mai bună.

Valentin este un copil abandonat de mama sa de mic şi lăsat în grija mătuşii sale, Aurelia Cernat. Ca şi cum nu ar fi îndeajuns, Valentin este foarte bolnav. A început cu o scolioză. A avansat, iar acum diagnosticul este ARTRITA JUVENILA IDIOPATICA.

"La spitalul din Târgu Mureş, doamnei Cernat i s-a spus, textual, că dacă băieţelul nu face tratamentele necesare va ajunge în cărucior şi nu se va face bine nici până la 80 de ani",a spus Cristina Ţopescu, la Antena 3.

Într-o intervenţie telefonică la Antena 3, mătuşa băiatului a afirmat că, în prezent, acesta se află internat în spital, cu diagnosticul enterocolită acută.



Fundaţia Mereu Aproape dă o mână de ajutor acestei familii şi pune la dispoziţie mai multe căi prin care îl puteţi ajuta pe Valentin să se facă bine.


×
Subiecte în articol: Dincolo de stiri Cristina Topescu
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close