Antena 3 CNN Actualitate Explozie violentă într-un bloc din Bacău. Două etaje au fost grav afectate

Explozie violentă într-un bloc din Bacău. Două etaje au fost grav afectate

Explozie violentă într-un bloc din Bacău. Două etaje au fost grav afectate
Sursa foto: Foto: Mediafax
21 Dec 2010   •   10:06

O explozie, urmată de un incendiu a avut loc în urmă cu puţin timp într-un bloc de patru etaje din Bacău. Două etaje au fost afectate grav, iar trei persoane au fost scoase de sub dărâmături şi duse la spital. Locatarii clădirii vor fi mutaţi într-un cămin temporar.

Potrivit primelor informaţii, explozia a fost una puternică, s-a produs la parterul blocului din cauza unei acumulări de gaze, afectând mai grav cinci apartamente. Mai mult decât atât, este posibil să fi fost afectată şi structura de rezistenţă a blocului, în condiţiile în care s-au dărâmat pereţii unor apartamente şi au fost avariate şi maşini parcate în faţa blocului respectiv.

Imagini urcate pe www.videonews.ro de un un utilizator al site-ului

 


Imagini needitate de la explozia din Bacău. Trei persone au fost rănite


Şeful Isu Bacău, Andrei Grecu, a declarat că au fost descoperite trei victime sub zidurile dărâmate şi că acestea beneficiază de îngrijiri medicale. Două dintre ele sunt în stare gravă, având politraumatisme şi arsuri de gradele doi şi trei, iar cea de-a treia este în stare stabilă, suferind o intoxicaţie cu fum.

Imaginile de mai jos au fost trimise pe aderesa redacţiei de George-Daniel Frăţilă


Grecu a mai spus că aproximativ 25 de pompieri au acţionat pentru lichidarea incendiului, apartamentele fiind afectate până la etajul al patrulea. Locatarii din blocul afectat de explozie susţin că se simţea miros de gaze pe scara blocului de câteva săptămâni.



 

 




×
Subiecte în articol: Bacău bloc explozie
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close