Antena 3 CNN Actualitate Fostul şef al poliţiei din Deta, Viorel Goloşie, a suferit un preinfarct

Fostul şef al poliţiei din Deta, Viorel Goloşie, a suferit un preinfarct

Fostul şef al poliţiei din Deta, Viorel Goloşie, a suferit un preinfarct
Sursa foto: Foto: presaonline.com
27 Iul 2011   •   12:33

Fostul şef al Poliţiei din Deta, Ioan Viorel Goloşie, a suferit un preinfarct. Acesta a fost internat la un spital din localitate.

Surse medicale au declarat pentru Adevărul că acesta a acuzat dureri încă din ziua în care a fost demis, însă a refuzat să meargă la un control.

Directorul spitalului unde se află internat Goloşie, Iosif Cobzariu, a declarat pentru Antena 3 că şeful poliţiei se află în evidenţa unităţii medicale cu probleme cardiace de mai bine de un an de zile.

Mai mult dect atât, se pare că starea acestuia s-ar fi întrăutăţit o dată cu izbucnirea scandalului de la Deta, când a fost necvoit să îşi dea demisia de onoare.



Şeful Poliţiei Deta a demisionat în data de 25 iulie. Şefului Poliţiei Române, Liviu Popa, a declarat că cercetarea prealabilă în cazul şefului Poliţiei din Deta va continua, chiar dacă acesta şi-a dat demisia din funcţie.

Potrivit unor surse judiciare Goloşie urma să fi fost încadrat, cel mai probabil, pe o funcţie inferioară până la finalizarea cercetărilor în cazul său.





×
Subiecte în articol: infarct Deta
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close