Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali despre terenul de la MApN: Era semănată lucernă şi voiam să pasc oile acolo

Gigi Becali despre terenul de la MApN: Era semănată lucernă şi voiam să pasc oile acolo

Gigi Becali despre terenul de la MApN: Era semănată lucernă şi voiam să pasc oile acolo
Sursa foto: Foto: Mediafax
de N.B.    |    02 Dec 2011   •   20:02

Gigi Becali lansează bomba în dosarul schimbului de terenuri dintre Steaua şi Ministerul Apărării. Spune că a luat un teren de la MApN din motive sentimentale: a vrut ca oile lui să pască acolo.

Patronul echipei Steaua Bucureşti a declarat, în faţa magistraţilor, că pe terenul luat de la MApN este semănată lucernă şi era invidios pe "ciobanul Bebe" care păştea oile acolo.

Este explicaţia lui Gigi Becali pentru un scandal în care fostul ministru al apărării Victor Babiuc este acuzat de luare de mită. Finanţatorul clubului Steaua a făcut show azi în faţa magistraţilor. A intrerupt audierea pentru că-i era sete şi s-a distrat cu jurnaliştii pe hol.

Procurorii susţin că statul român a fost prejudiciat cu nouă sute de mii de dolari în urma afacerii din anii '90.

În perioada 1996-1999, Ministerul Apărării a intrat în afaceri cu Gigi Becali. Mai exact au fost efectuate două schimburi de terenuri. Becali a primit 29 de hectare în zona Voluntari. La schimb, Ministerul Apărării s-a ales cu pământ în Ştefăneştii de Jos. O afacere păguboasă pentru stat, susţin procurorii.

Gigi Becali este acuzat de complicitate la abuz în serviciu. Patronul Stelei mai este implicat şi într-un alt dosar de pe rolul Curţii Supreme, cazul "Valiza".

 


×
Subiecte în articol: Gigi Becali teren MApN proces abuz in serviciu
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România
x close