Antena 3 CNN Actualitate Incendiu puternic de vegetaţie în apropiera combinatului Cuprom-Baia Mare. Focul s-a apropiat de zona locuită

Incendiu puternic de vegetaţie în apropiera combinatului Cuprom-Baia Mare. Focul s-a apropiat de zona locuită

Incendiu puternic de vegetaţie în apropiera combinatului Cuprom-Baia Mare. Focul s-a apropiat de zona locuită
Sursa foto: Foto: INTACT Images
25 Aug 2012   •   17:12

Un incendiu puternic de vegetaţie uscată a izbucnit, sâmbătă, pe un teren viran din apropierea fostului combinat chimico-metalurgic Cuprom din Baia Mare, informează Agerpres. Deşi echipajele de pompieri din cadrul ISU Maramureş au intervenit prompt, incendiul s-a extins din cauza caniculei şi vântului care a mutat focarele până în apropierea zonei locuite şi a unei firme.
   
Potrivit dispeceratului din cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş, la locul incendiului se află mai multe echipaje de pompieri care încearcă să limiteze extinderea focului.
   
Din cauza fumului gros, doi militari din cadrul ISU Maramureş şi paznicul unui depozit de cherestea au fost intoxicaţi cu fum. Un echipaj al Ambulanţei Baia Mare şi SMURD se află locul incendiului şi acordă ajutor celor trei persoane intoxicate cu fum. Deocamdată nu este cunoscută cauza incendiului.


×
Subiecte în articol: Maramureș incendiu puternic
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close