Antena 3 CNN Actualitate Înregistrările în care Mircea Băsescu recunoaşte şpaga SUNT REALE. Pavel Abraham: Expertiza DNA certifică faptul că nu sunt modificări, nu sunt tăiate

Înregistrările în care Mircea Băsescu recunoaşte şpaga SUNT REALE. Pavel Abraham: Expertiza DNA certifică faptul că nu sunt modificări, nu sunt tăiate

Înregistrările în care Mircea Băsescu recunoaşte şpaga SUNT REALE. Pavel Abraham: Expertiza DNA certifică faptul că nu sunt modificări, nu sunt tăiate
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Iul 2014   •   20:01

Avocatul Pavel Abraham a declarat, în ediţia de luni seară a emisiunii "La ordinea zilei" că, potrivit rezultatelor expertizelor DNA, înregistrările filmate cu telefonul mobil de Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, şi difuzate în exclusivitate la Antena 3, sunt reale.

Avocatul familiei lui Bercea Mondial a afirmat că astăzi a primit rezultatul unei expertize DNA, care arată că nu sunt semne că acele înregistrări au fost modificate, şi nici nu au fost tăiate şi modificate.

"Expertiza DNA certifică faptul că nu sunt modificări, sunt reale, nu sunt tăiate, nu s-au modificat", a declarat avocatul.

Mircea Băsescu, fratele preşedintelui, a fost reţinut, la jumătatea lunii iunie, de procurorii anticorupţie, după ce a fost audiat în dosarul în care fiul lui Bercea Mondial îl acuză de trafic de influenţă.

VIDEO. Mircea Băsescu recunoaşte că a luat bani să intervină pentru eliberarea lui Bercea Mondial: La mine au ajuns 250.000, mi s-a pus MORMANUL DE DOLARI în braţe. Traian Băsescu ştie

Înregistrările în care fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, ar apărea vorbind despre bani cu fiul lui Bercea Mondial au fost depuse la DNA Constanţa, pe 13 iunie.

Motivarea judecătorilor în cazul de şantaj în care e implicat Mircea Băsescu

În materiale se vorbeşte despre eliberarea lui Bercea Mondial şi apare şi numele preşedintelui Traian Băsescu, după cum a precizat avocatul familiei Bercea, Pavel Abraham, cel care le-a şi depus la DNA.




×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close