Antena 3 CNN Actualitate Liceul Jean Monnet are o nouă conducere şi consideră închis cazul "Monnet"

Liceul Jean Monnet are o nouă conducere şi consideră închis cazul "Monnet"

Liceul Jean Monnet are o nouă conducere şi consideră închis cazul "Monnet"
Sursa foto: Foto: qmagazine.ro
de M.Z.    |    07 Dec 2011   •   23:45

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) a desemnat, miercuri, în Consiliul de administraţie al instituţiei, noua conducere a Liceului "Jean Monnet" şi consideră închis "cazul Monnet", informează Mediafax.

"În Consiliul de administraţie al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti a fost validată noua conducere a liceului. Este mai puţin important numele persoanelor care vor conduce liceul, ci să fie prezentată imaginea pozitivă a şcolii", a declarat inspectorul general şcolar al Capitalei, profesorul Cristian Alexandrescu.

Potrivit inspectorului general şcolar, "cazul Monnet" a fost închis, iar activitatea în şcoală trebuie să se desfăşoare normal, mai ales că programul educaţional este foarte încărcat.

Luni, câteva zeci de elevi au protestat  în curtea Liceului "Jean Monnet" din Capitală faţă de decizia de demitere a conducerii şcolii, ei cerând să nu mai fie asociată imaginea liceului cu scandalurile din ultima perioadă şi să se arate că unitatea are şi foarte mulţi olimpici.

Conducerea Liceului "Jean Monnet" a fost demisă luni, din cauza gravelor nereguli constatate de Corpul de control al Ministerul Educaţiei în timpul anchetei făcute, după ce o elevă l-a acuzat pe profesorul de sport Dan-Octavian Vişan că a violat-o în timpul unei excursii.

Potrivit raportului IML, eleva nu a fost violată de cadrul didactic. Totuşi, Dan-Octavian Vişan a fost arestat preventiv, fiind acuzat de acte sexuale cu un minor.

 


×
Subiecte în articol: eleva profesor de sport
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close