Antena 3 CNN Actualitate Mama asistentei Cîrstea, despre arestarea în cazul Giuleşti: "De ce a trebuit sacrificată?" (VIDEO)

Mama asistentei Cîrstea, despre arestarea în cazul Giuleşti: "De ce a trebuit sacrificată?" (VIDEO)

Mama asistentei Cîrstea, despre arestarea în cazul Giuleşti: "De ce a trebuit sacrificată?" (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
29 Sep 2010   •   20:20

Asistenta Florentina Cîrstea de la Maternitatea Giuleşti, acuzată de ucidere din culpă şi vătămare corporală, află joi dacă va mai sta sau nu după gratii. Este o sentinţă aşteptată cu sufletul la gură de familia celei pe care procurorii o consideră vinovată de moartea celor şase bebeluşi.

Elena Mirea, mama Florentinei Cîrstea, asistenta de la Maternitatea Giuleşti acuzată de uciderea celor şase bebluşi, susţine că fiica ei este nevinovată. Aceasta arată cu degetul spre cei care aveau în întreţinere instalaţia care s-a defectat.

Femeia a sperat că fiica ei va ajunge curând acasă. Numai că săptâmânile au trecut şi acest lucru nu s-a întâmplat. Acum a răbufnit.

"De ce a trebuit sacrificată?", se întreabă plângând mama asistentei.

Crede că de vină pentru tragedie este întreg sistemul sanitar, conducerea maternităţii şi oamenii care ar fi trebuit să verifice aparatele.

Luni, când au primit vestea că Florentina va fi eliberată, au fost în al nouălea cer. Pentru scurt timp însă, pentru că procurorii au făcut recurs.

Acum, cel care suferă cel mai mult este băiatul asistentei, în vârstă de 12 ani.

Asistenta Florentina Cîrstea este acuzată de ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă.



Antena 3



×
Subiecte în articol: asistenta mama
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close