Antena 3 CNN Actualitate Medici: Mircea Lucescu este în afara oricărui pericol

Medici: Mircea Lucescu este în afara oricărui pericol

Medici: Mircea Lucescu este în afara oricărui pericol
de N.B.    |    06 Ian 2012   •   16:41

Medicii de la Spitalul Universitar au anunţat că starea lui Mircea Lucescu este stabilă, în urma accidentului de circulaţie din cursul zilei de vineri.

"Familia doreşte să fie cât mai discretă. Vă vom ţine la curent cu detalii despre starea domnului Mircea Lucescu" a declarat reprezentantul Spitalului Universitar, refuzând să confirme dignosticul de hemoragie toracică, speculat în presă.

Şeful Unităţii Primire Urgenţe, Andrei Georgescu, susţine că nu poate să estimeze de câte zile de spitalizare va avea nevoie Mircea Lucescu, anunţând că acesta este supravegheat de o echipă pluri-disciplinară de medici.

"Domnul Mircea Lucescu este în afara oricărui pericol", a afirmat medicul Andrei Georgescu. Antrenorul se află la Terapie Intensivă având mai multe coaste fracturate.

Mircea Lucescu a fost rănit într-un grav accident de circulaţie în Bucureşti. Antrenorul se afla la volanul maşinii sale în momentul accidentului, el fiind scos din maşină de echipele de descarcerare.

Maşina lui Mircea Lucescu a intrat în coliziune cu un tramvai. Accidentul a avut loc pe bulevardul Vasile Milea din Capitală

×
Subiecte în articol: spital
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close