Antena 3 CNN Actualitate Mergea pe stradă, în Capitală, când o bucată de tencuială i-a căzut în cap. Acum e în stare gravă la spital

Mergea pe stradă, în Capitală, când o bucată de tencuială i-a căzut în cap. Acum e în stare gravă la spital

Mergea pe stradă, în Capitală, când o bucată de tencuială i-a căzut în cap. Acum e în stare gravă la spital
de O.P.    |    24 Apr 2014   •   05:51

 O femeie de 39 de ani a ajuns la spital în stare gravă după ce o bucată de tencuială desprinsă dintr-un balcon de la etajul 10 al unui bloc din Capitală i-a căzut în cap.

Pompierii au izolat imediat zona ca să evite şi alte incidente. Clădirea este de un an inclusă în programul de reabilitare al primăriei, dar lucrările încă nu au început.

Femeia mergea pe trotuar în zona Piaţa Iancului,când bucăţile de tencuială au căzut peste ea. Alţi trecători au fost la un pas de a fi loviţi.

Femeia a fost dusă cu Ambulanţa la Spitalul Pantelimon şi a fost internată la secţia de neurochirurgie cu o fractură înfundată la cutia craniană.

Între timp, la locul incidentului, pompierii au urcat cu scara mobilă până la balconul de la etajul 10  de unde s-au desprins bucăţile de tencuială.

Poliţia şi cei de la disciplina în construcţii au deschis imediat o anchetă. Oamenii legii spun că vina pentru incident este a celor care locuiesc în blocul respectiv.

Reprezentanţii primăriei sectorului doi spun că astăzi vor sancţiona asociaţia de proprietari a blocului cu o amendă între 1500 şi 3000 de lei.

×
Subiecte în articol: incidente
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close