Antena 3 CNN Actualitate Mesaj CUTREMURĂTOR postat de iubita tânărului sinucigas de pe DN1: "Rămân cu o durere veşnică în inimă"

Mesaj CUTREMURĂTOR postat de iubita tânărului sinucigas de pe DN1: "Rămân cu o durere veşnică în inimă"

Mesaj CUTREMURĂTOR postat de iubita tânărului sinucigas de pe DN1: "Rămân cu o durere veşnică în inimă"
de O.P.    |    30 Sep 2014   •   05:47

 Prietena tânărului care a omorât cinci oameni într-un accident rutier sinucigaş a postat un mesaj cutremurător pe Facebook. Femeia se simte vinovată pentru gestul bărbatului de 28 de ani, de care se despărţise recent.

Între timp, procurorii prahoveni au schimbat încadrarea faptei din "omor din culpă" în "omor calificat".  În aceste condiţii, familia şoferului sinucigaş ar putea plăti despăgubiri rudelor celor 5 oameni omorîţi în accidentul cumplit de pe DN1. Familiile victimelor, care nu îşi revin din şoc, se pregătesc de înmormântare.

"Ma rog la Dumnezeu sa il ierte si sa aiba grija de sufletul lui .....iar eu raman cu o durere vesnica in inima ca 6 suflete nevinovate au murit din vina mea", este mesajul postat de prietena lui George pe pagina de facebook. Acesta se invinovateste pentru ca barbatul ar fi ajuns la gestul extrem dupa ce ar fi fost inselat, cat timp el a fost plecat cu serviciul in strainatate.

Între timp, rudele celor cinci oameni din maşina spulberată de tânărul care s-a sinucis i-au ridicat pe cei dragi de la Institutul de Medicina Legală.

Mama băieţelului de 12 ani se pregăteşte acum să-şi petreacă copilul pe ultimul drum.

Mama adolescentei de 19 ani şi logodnicul ei, aflaţi împreună în maşina morţii, vor fi conduşi nu la altar, ci pe ultimul drum. Împreună, aşa cum şi-ar fi dorit să trăiască.

Revoltate, rudele victimelor spun ca tragedia nu s-ar fi petrecut dacă DN 1 ar fi avut parapeti separatori intre sensuri.

Cazul a fost preluat de procurorii de la Parchetul Tribunalului Prahova, care au schimbat incadrarea juridica din omor din culpa in omor calificat. Familia tanarului care a provocat accidentul ar putea fi nevoita sa plateasca despagubiri celor care si+au pierdut rudele în tragedie.

×
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close