Antena 3 CNN Actualitate O fostă campioană mondială la scrimă a devenit un antreprenor de succes

O fostă campioană mondială la scrimă a devenit un antreprenor de succes

O fostă campioană mondială la scrimă a devenit un antreprenor de succes
de M.T.    |    25 Oct 2014   •   16:43

Sportul formează caractere, dar nu asigură întotdeauna şi viitorul. Medaliile şi titlurile nu ţin de foame. Poate, doar dacă eşti fotbalist. Restul sportivilor se trezesc la finalul carierei că trebuie să-şi găsească o nouă meserie din care să se întreţină singuri.

Cu masca pe faţa şi cu spada în mână, Loredana Dinu şi-a croit singură o nouă carieră. De antreprenoare.

Campioana mondială la scrimă a inventat o aplicaţie pentru telefoanele mobile care să-i ajute pe utilizatori să  economisească bani. Dar care să-i şi aducă bani. Cu toate acestea, se gândeşte şi la o revenire în scrima de performanţă.

Tânăra şi-a dedicat 18 ani din viaţă fiecărui antrenament sau competiţie la care a participat. A ajuns să iubească sportul acesta, iar scrima a învăţat-o să nu renunţe niciodată.

Victoriile au compensat toate lipsurile şi oboseala. În 2006, Loredana Dinu a ieşit campioană europeană cu echipa. Patru ani mai târziu a câştigat aurul şi la Campionatul Mondial, iar în 2012 a ieşit pe locul 6 cu echipa de la Olimpiadă. Atunci a decis să facă o schimbare în viaţa ei.

A terminat două facultăţi şi a inventat o aplicaţie pentru smartphone-uri care îi ajută pe oameni să economisească bani.

Odată instalată pe telefon, aplicaţia îi anunţă pe clienţi ce magazine introduse în program au reduceri. Pentru asta, însă, trebuie să fie la cel puţin 500 de metri de firma care face oferta.

×
Subiecte în articol: aplicatie scrima
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close