Antena 3 CNN Actualitate Patronii "magazinelor de vise" şi-au mutat afacerile pe internet. Cum îşi fac dealerii de etnobotanice aprovizionarea cu marfă

Patronii "magazinelor de vise" şi-au mutat afacerile pe internet. Cum îşi fac dealerii de etnobotanice aprovizionarea cu marfă

Patronii "magazinelor de vise" şi-au mutat afacerile pe internet. Cum îşi fac dealerii de etnobotanice aprovizionarea cu marfă
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    14 Aug 2013   •   22:33

Un adevărat magazin pentru vânzarea en-gros de etnobotanice către dealerii de droguri din România, seminţe pentru cultivarea canabisului şi a ciupercilor cu efect halucinogen, precum şi manuale pentru creşterea marijuanei, a fost deschis online şi îşi face reclamă de site-uri de socializare.
   
După ce, cu doi ani în urmă, etnobotanicele au fost interzise în România, o parte dintre patronii aşa-ziselor "magazine de vise" şi-au mutat rapid afacerile pe internet.
   
În aceste condiţii, pentru aprovizionarea cu marfă a dealerilor de etnobotanice, a fost înfiinţat pe internet chiar şi un veritabil complex comercial destinat vânzărilor în cantităţi mari, de unde doritorii se pot aproviziona cu marfă.

Condiţia impusă cumpărătorilor este să ia produse în valoare de cel puţin 500 de lire sterline sau echivalentul în lei al acestei sume, la cursul valutar din ziua în care se face comanda, scrie Mediafax.
   
Pe site-ul respectiv, dealerii pot alege droguri din diferite categorii. Astfel, există "ierburi extrem puternice" şi "ierburi foarte puternice", "pastile pentru petrecere", "produse pentru sex", "răşini solide", "săruri de baie" şi altele.

În afara acestor substanţe, se pot achiziţiona en-gros şi articole pentru prizat, narghilele, pipe, măcinătoare, cântare şi balanţe dar şi o gamă variată de seminţe şi kit-uri de creştere pentru cultivarea, la domiciliu, a plantelor cu efect halucinogen.
   
Mai mult, la magazinul en-gros virtual există la vânzare şi o gamă de manuale "de grădinărit", pentru creşterea marijuanei.
   
Reprezentanţii Poliţiei Române au declarat, pentru Mediafax, că site-urile care comercializează etnobotanice sunt monitorizare, în vederea identificării persoanelor care încalcă legea cu privire la vânzarea produselor de acest tip.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close