Antena 3 CNN Actualitate Petiţiile trăsnite cu care se confruntă Ministerul Administraţiei şi Internelor

Petiţiile trăsnite cu care se confruntă Ministerul Administraţiei şi Internelor

Petiţiile trăsnite cu care se confruntă Ministerul Administraţiei şi Internelor
de N.B.    |    24 Noi 2012   •   23:13

Extratereştri, seifuri pline cu bani ascunse în nave spaţiale, ameninţări ale radiourilor psihotronice sau chiar drone de culori ciudate îi persecută zilnic pe unii români. Sute de petiţii de acest fel ajung anual la Ministerul de Interne şi toţi cei care le trimit doresc audienţe la ministru.

"Mi s-au furat bani de pe navele mele spatiale". "Sunt supus atacurilor psihotronice". "Dronele sunt aici de mult timp". "Sunt tinta agresiunilor cu arme de emisie radio". "Aud voci". "Oamenii din televizor ma vad si ma aud".

Par a fi scenarii din filmele science fiction sau din parodiile cu extratereştri, dar nu sunt. Sunt petiţii reale care ajung la Ministerul de Interne, scrise de cetăţeni, mulţi dintre ei cu studii superioare.

George nu spune exact de unde are navele spaţiale, dar susţine ferm că se fură din ele: "Declar că mi-au fost furate parole şi bani de către luptărori S.R.I.. Mă refer la parole de pe navele mele spaţiale, cât şi bani tot de pe acestea."

Doamna Valeria este ceva mai aproape de planeta Pământ. Are o problemă cu oamenii din televizor: "Toate posturile de televiziune mă pot vedea şi auzi. (...) Cei care mă privesc din studiourile respective probabil că sunt instruiţi să facă diverse semne obscene sau care să reprezinte ameninţări"

"Suntem captivi în televizoarele şi radiourile noastre. Ne protejăm", se menţionează în altă petiţie. Cei care au scris-o îşi fac coifuri din staniol şi spun că numai aşa pot să elimine undele de emisie extraterestră din apartamentele lor.

Culmea, niciuna dintre aceste petiţii nu poate fi ignorată.Orice cetăţean român care are nevoie de consiliere pe orice fel de problemă consideră că are, trebuie doar să meargă la Ministerul de Interne, cu un buletin şi să depună o petiţie, la care va primi răspuns în 30 de zile. Anual, M.A.I. primeşte aproximativ 20 de mii de petiţii de toate tipurile.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close