Antena 3 CNN Actualitate Ploile din ultimele zile au NENOROCIT zeci de gospodării. Din cauza inundaţiilor, pământul o ia la vale şi cade peste case

Ploile din ultimele zile au NENOROCIT zeci de gospodării. Din cauza inundaţiilor, pământul o ia la vale şi cade peste case

Ploile din ultimele zile au NENOROCIT zeci de gospodării. Din cauza inundaţiilor, pământul o ia la vale şi cade peste case
de O.P.    |    25 Apr 2014   •   05:51

Ploile din ultimele 24 de ore au facut din nou prăpad în mai multe judete din ţară. În Gorj, zeci de gospodării au rămas izolate, după ce un pârâu a inundat drumul dintr-o localitate. Iar casele omenilor stau să cadă, din cauza alunecărilor de teren.

Şi în Mehedinţi apa a distrus drumurile şi a doborât un pod. Zeci de localităţi sunt şi în acest moment inundate.

In comuna Gura Calitei din judetul Vrancea casele arata ca dupa razboi.

Pamantul a inceput sa le fuga de sub picioare localnicilor care privesc neputinciosi cum alunecarile de teren le distrug casele.

Din cauza ploilor, drumul principal din comuna s-a surpat iar oamenii sunt nevoiti acum sa mearga cativa kilometri pe jos.

Si in judetul Gorj casele din mai multe comune stau sa cada. Autoritatile iau in calcul evacuarea oamenilor.

Probleme cu alunecările de teren au fost şi în 18 localităţi din judeţul Prahova. Potrivit datelor furnizate de ISU Prahova, printre localităţile afectate se numără Boldeşti - Scăieni, Breaza, Salcia, Valea Doftanei şi Cornu. Totodată pe mai multe drumuri judeţene circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate din cauza căderilor de pietre sau alunecărilor de teren.

Intr-o comuna din Mehedinti, apele s-au umflat atat de tare, incat un pod de beton a fost luat aproape in intregime la vale.

Pericolul inundaţiilor se menţine şi în zilele următoare, mai ales pentru sudul şi sud-vestul ţării.

×
Subiecte în articol: inundatii alunecari de teren
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close