Antena 3 CNN Actualitate Ponta, război total cu Traian Băsescu. Premierul îl compară pe preşedinte cu membrii familiei Bercea

Ponta, război total cu Traian Băsescu. Premierul îl compară pe preşedinte cu membrii familiei Bercea

Ponta, război total cu Traian Băsescu. Premierul îl compară pe preşedinte cu membrii familiei Bercea
19 Iul 2014   •   21:10
Victor Ponta îl compară pe Traian Băsescu cu membrii familiei Bercea. Băsescu a filmat şi a dat publicităţii înregistrarea întâlnirii de la Cotroceni, aşa cum rudele lui Bercea l-au filmat pe Mircea Băsescu.

Ponta spune că discuţia despre reducerea CAS a fost o înscenare şi că Traian Băsescu a ştiut de la bun început că o va da presei, fiind doar o încercare de a-şi mai repara imaginea şifonată.

Declaraţia a fost făcută la emisiunea Q&A a Alessandrei Stoicescu.

Mai mult, premierul îl provoac
ă pe preşedinte să face publice absolut toate întâlnirile avute, adică şi pe cele cu Guvernele Ungureanu şi Boc.

"Nu mă deranjează absolut deloc că s-au dat filmările. Până la urmă, s-au bucurat susţinătorii domnului preşedinte: "uite ce şmecher e Băsescu", "uite ce le-a făcut". Rămâne o problemă de transparenţă, de principiu. Nu poţi să laşi la toanele unui om: "asta o dau". Eu cred că ar trebui să dea toate înregistrările, de la toate consultările şi cu guvernul pe care eu îl conduc, şi cu guvernul Ungureanu, şi cu guvernul Boc. Eu aş vrea, sincer, pe partea de istorie a acestei naţiuni, aş vrea să văd filmarea discuţiilor pe care domnul preşedinte Băsescu le-a avut cu domnul prim-ministru Boc atunci când au tăiat pensiile şi salariile", a declarat premierul Victor Ponta.

Victor Ponta: Nu accept ideea ca România să mai fie condusă pe viitor de un tătuc

Premierul Ponta a explicat în emisiunea Q&A de ce a participat la consultările de la Cotroceni pe tema reducerii CAS



×
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close